Advies nodig? Email ons: info@wifihouse.nl

Netwerkbeveiliging

Hackers, virussen, cybercriminelen, malware en datadiefstal. Risico’s die horen bij het bedrijfsleven van vandaag, maar nog veelal vergeten of onderschat worden. Netwerkbeveiliging is door het vele gebruik van internet een noodzaak geworden, zowel voor uw hardware, als uw software.

Met het vele gebruik van het internet en op de Cloud gebaseerde applicaties van tegenwoordig zijn er veel ingangspunten voor cybercriminelen die van buitenaf uw netwerk in willen komen, een simpel antivirusprogramma kan dit ook niet allemaal meer tegenhouden. Bij WifiHouse weten wij precies waar de potentiële gevaren liggen en hoe we een veilig netwerk kunnen garanderen.

Onwetendheid is een van de grote risico’s voor uw netwerk, medewerkers die per ongeluk op de verkeerde website komen, daarmee kan dat uw netwerk al in gevaar brengen. Ook is het contact met de Cloud een handige, maar risicovolle, toevoeging aan uw netwerk, maar met de juiste kennis is dit allemaal te verhelpen. Met de combinatie van ervaring en nieuwe software kan WifiHouse uw bedrijf laten genieten van de voordelen van het internet zonder rekening hoeven te houden met de nadelen.

 WifiHouse biedt u geavanceerde netwerkbeveiliging die u beschermt tegen risico’s van buitenaf. 

Wij gebruiken geavanceerde beschermingssoftware, bijvoorbeeld een Next Generation Firewall die alle data controleert die vanaf het internet uw lokale netwerk verlaat en binnenkomt, zo weten wij zeker dat alle data op uw lokale netwerk veilig en gecontroleerd is. Maar ook hebben wij een content filter, met dit filter wordt mogelijk schadelijke en onwenselijke webpagina’s buiten gehouden. Ook geavanceerde antivirussoftware is zeer belangrijk, zelfs als cliënt software al is geïnstalleerd is de veiligheid van uw netwerk niet gegarandeerd. Met een stevige firewall en goed ontwikkelde antivirussoftware kunt u uw netwerk pas echt compleet veiligstellen, wij bij WifiHouse kunnen uw daar perfect advies over geven.

Samen met u gaan we kijken naar de balans tussen het niveau van beveiliging en gebruiksgemak, maar ook houden wij rekening met uw budget en andere voorkeuren vanuit uw bedrijf om zo een beveiliging voor u op maat te maken.

Meer weten of kennismaken met onze diensten? Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.