Advies nodig? Email ons: info@wifihouse.nl

Camerabeveiliging

Steeds vaker zijn er bij bedrijven en particulieren beveiligingscamera’s te zien, en voor een goede reden! Als een misdrijf wordt vastgelegd door een beveiligingscamera wordt dit misdrijf in wel 70% van de gevallen opgelost.

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Beveiligingscamera’s voor een bedrijf

Veelal wordt er bij bedrijven een dome camera geïnstalleerd, een onopvallende en niet vervelend ogende camera die van klein tot groot leverbaar zijn en met een verscheidenheid aan functies. Een beveiligingscamera bij een bedrijf garandeert dat er altijd op uw terrein gelet wordt, het laat uw zien wat er tot in de late uurtjes gebeurt maar geeft ook de mogelijkheid tot controle op wat er tijdens werktijd gebeurt. Met geavanceerde motiondetectie en de mogelijkheid om de opnames terug te kijken zodat er altijd nagegaan kan worden wat er in het bereik van de camera’s gebeurt is.

Toegankelijkheid

Samen met u kunnen we bij WifiHouse een persoonlijk product leveren met onze camera installatie, te combineren met meekijk mogelijkheden online, vanaf waar dan ook ter wereld en precies aangepast aan uw wensen. Het systeem is te combineren met tablet, IOS en Android smartphones en uiteraard uw computer om ervoor te zorgen dat uw camera systeem makkelijk en altijd toegankelijk is.

Installatie

Bij een camerasysteem zit de kwaliteit maar voor een deel in het product, zonder een goede installatie is een camerasysteem snel onhandig en moeilijk in het gebruik. Bij WifiHouse zorgen we voor een compleet verzorgde installatie met een zo handig mogelijk systeem die het meeste uit het product haalt, compleet gevormd naar uw wensen. Niet alleen technisch maar ook visueel levert WifiHouse een perfecte camera installatie, onopvallend maar toch effectief, of in het zicht om af te schrikken, er zijn vele opties om het meeste uit uw camerasysteem te halen, bij WifiHouse helpen we u graag om de ideale opzet voor uw huis of bedrijf te vinden.

Camerabeveiliging voor uw huis

Beveiligingscamera’s voor thuis

Het gebruik van beveiligingscamera’s aan huis is populairder dan ooit tevoren. Een beveiligingscamera aan huis zorgt ervoor dat u precies weet wat er om het huis gebeurt. De camera’s zijn geschikt om huisinbraken vast te leggen of gewoon om te zien of de kat van de buren weer de tuin in is geslopen, zo ziet een camera meer dan u zou denken.

 

Kom bij ons langs in het centrum van Lochem of vul het contactformulier op onze website in als u meer wil weten over de mogelijkheden van een camerasysteem bij uw huis of bedrijf.