Advies nodig? Email ons: info@wifihouse.nl

WiFi

Tegenwoordig is een bedrijf niet compleet zonder een fatsoenlijk WiFi netwerk. Zowel voor medewerkers als voor gasten is het WiFi netwerk niet meer weg te denken. Bij WifiHouse kunnen we ervoor zorgen dat ze allemaal online kunnen zijn, verbondenheid is nog nooit zo belangrijk geweest als het nu is.

Voor grote magazijnen en warehouse locaties is een groot en goed werkend netwerk van belang, het kan de aansturing van diverse systemen verzorgen en ook de verbinding voor gasten of medewerkers die gebruik maken van tablets, smartphones of computers voor informatie. Maar ook voor een bedrijfspand of in huis is een snel WiFi netwerk van belang.

Ondanks dat WiFi in bijna alle huizen en bedrijven te vinden is, werkt het toch vaak niet perfect. Het bereik is niet groot genoeg, de snelheid ligt te laag en dit roept vele vragen op: Ligt het aan de laptop, mobiel of aan de snelheid van de internetverbinding? En als het aan de snelheid ligt, welke snelheid moet de router dan wel hebben? Hoe vergroot je het WiFi bereik? Door de ervaring die wij hebben bij WifiHouse kunnen wij bijna elke situatie verhelpen en ervoor zorgen dat uw WiFi netwerk op optimale snelheid loopt.

Wij werken ook aan een “future proof” WiFi netwerk, de laatste jaren wordt de markt overspoeld met nieuwe apparaten en gadgets met WiFi aansluiting. Onze WiFi netwerken zijn geschikt voor de nieuwste apparaten en wij kunnen voor een modern netwerk voor uw hele bedrijf zorgen. Ondernemingen willen een veilige, multifunctionele infrastructuur die de volledige functionaliteit van al uw apparaten toestaat, van e-mails tot conference calls.

De basis van een netwerk is altijd een koperkabel, maar ook glasvezel is een belangrijk onderdeel van een goed werkend WiFi netwerk. Het lijkt wellicht makkelijk om een goed werkend WiFi netwerk op te zetten, omdat velen denken dat internet aan laten leggen een dure klus is. Bij WifiHouse leveren wij een optimaal WiFi netwerk voor een eerlijke prijs, met de nieuwste technologie en genoeg ervaring om in de meest ingewikkelde situaties een snel netwerk te garanderen.

Bij WifiHouse bent u voor het aanleggen van een WiFi netwerk of het verbeteren van een bestaand netwerk aan het juiste adres. Wilt u meer informatie of een inschatting voor de kosten van een Wifi aansluiting in uw huis, neem dan contact met ons op via de website of bel naar ons kantoor.

Onze werkwijze

 1. Neem contact met ons op

U belt of mailt ons wanneer u dat uitkomt en daarbij legt u het verhaal uit en wat uw wensen en eisen zijn.

 2. Initiële opzet

Aan de hand van uw wensen en eisen maken wij een opzet zodat u een idee heeft wat u van ons kan verwachten en wat de mogelijkheden zijn.

 3. Meting

Mochten er op welke manier toch nog onduidelijkheden zijn, dan kunnen wij dat wegnemen door middel van een WiFi meting. Vooraf en achteraf.

 4. Uitvoeren

Aan de hand van uw wensen en eisen voeren wij de werkzaamheden uit, indien gewenst kan dit ook met een compleet rapport wat betreft de oplevering.


“Ons magazijn zit vol met stellingen van staal waar wij zelf geen goede oplossing voor konden vinden. Daarop heeft WifiHouse een uitstekend wifi netwerk neergelegd waarbij onze handhelds allemaal werken, tot in alle hoeken en gaten van ons magazijn. Op kantoor is er ook een netwerk bijgekomen voor onze gasten zodat die gescheiden van ons eigen netwerk gebruik kunnen maken van het internet. Een zeer prettige ervaring met deze club.”

Mustad Benelux


Diensten