Advies nodig? Email ons: info@wifihouse.nl

Domotica

U bedenkt hoe u uw leven wilt leiden, Fibaro verzekerd u van comfort en veiligheid.

Ons merk Fibaro heeft een schitterend systeem ontwikkeld, Domotica. Eén centraal punt die uw volledige woning in de gaten houdt. Alarm, entertainment en woningautomatisering zijn naadloos met elkaar verbonden. Te bedienen door middel van apps of dedicated afstandsbedieningen,  of natuurlijk zo te programmeren dat je er helemaal geen omkijken naar hebt.

Het grootste voordeel van het Fibaro Systeem is dat het overal te installeren is, in elke woning of kantoor, zonder de bestaande infrastructuur te beschadigen. Wij bieden u volledige controle zonder de muren te beschadigen, nieuwe bekabeling aan te brengen of de elektrische installatie aan te passen. Het is juist ons systeem dat zich aan uw behoeften aanpast en niet andersom. Dit is slechts een van de vele voordelen die het onderscheid maakt tussen ons systeem en andere systemen op de markt.

Het domotica systeem controleert en bewaakt de status van de individuele componenten en indien nodig informeert het u over een incident. Fibaro kan automatisch uw apparatuur uitschakelen wanneer u niet thuis bent om energie te besparen of weer aan wanneer u thuis komt voor uw comfort. Of u waarschuwen als iemand een raam vergeten is te sluiten. De verlichting dimmen naar de benodigde lichtsterkte en deze eventueel automatisch aanpassen naar uw stemming of de weersomstandigheden.

Fibaro kan elke woning transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen. Dankzij onze oplossing kunnen elektrische apparaten met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

Meer weten of kennismaken met Fibaro? Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.