Advies nodig? Email ons: info@wifihouse.nl

Straalverbinding

Heeft u problemen met uw draadloze verbinding of loopt hij soms net niet lekker? Dan is een straalverbinding een mooie oplossing! Wij verzorgen voor de complete aanleg en functionaliteit, inclusief alle technische faciliteiten. Een straalverbinding werkt doormiddel van twee of meer antennes die data overbrengen, deze antennes kunnen een bereik hebben tot wel 100 kilometer.

Of u tijdelijk of permanent een internetverbinding aan wil leggen, dan is een straalverbinding een ideale optie. Infrastructuur of kabelverbindingen zijn compleet onnodig. De antenne stuurt met een zeer precieze zender een geconcentreerd signaal, deze functioneert als de kabel en stuurt de data naar andere ontvangers binnen het bereik van de antenne.

Het feit dat straalverbindingen geen bedrading nodig hebben en een gigantische afstand af kunnen leggen maakt het een ideale optie voor vele situaties. Verbind het magazijn of de loods met het hoofdkantoor. Ook is het ideaal als tijdelijke oplossing, eenvoudig te gebruiken en krachtige genoeg om een goede internetverbinding te garanderen. Ideaal voor een tijdelijk kantoor, maar ook voor evenement zoals festivals of beurzen.

WifiHouse is gespecialiseerd in het aanleggen van straalverbindingen en wij laten u graag zien hoe straalverbindingen voor uw bedrijf een oplossing kunnen zijn!

”Onze stallen staan 400 meter verderop, met een straalverbinding hebben wij daar nu ook internetverbinding en hebben wij meteen beveiligingscamera’s van WifiHouse laten installeren zodat wij onze kalveren in de gaten kunnen houden.„