Advies nodig? Email ons: info@wifihouse.nl

Het lampje van mijn UBNT PoE adapter knippert?

Soms krijgen wij de vraag waarom het lampje op de Ubiquiti Networks PoE adapter knippert. Dit komt meestal voor op het moment dat de netwerkkabel niet goed is afgeknepen, de aders verkeerd in de RJ45 stekker zitten of dat er misschien een breuk in de netwerkkabel zit.
Met een simpele netwerk kabeltester is dit probleem snel te achterhalen. Op die manier kan je op een snelle en makkelijke manier erachter komen of de netwerkkabel goed is afgemonteerd.

Wij zelf gebruiken iets andere apparatuur, maar dat zit ook direct in een andere prijsklasse. Voor ons eigen professionele gebruik hebben wij Fluke apparatuur. Hiermee zijn wij er altijd zeker van dat wij de netwerkkabels ook ISO 1180 gecertificeerd kunnen opleveren, zodat er altijd een stuk kwaliteit is afgeleverd.

Met deze kabeltesters kan je veel verder gaan, zoals gezegd kunnen er rapporten gemaakt worden, kan gekeken worden op welke switchpoort het betreffende patchpunt uitkomt, wat de lengte is van de kabel en als er een breuk in zit, dan zien we ook direct op welke afstand deze broek moet zitten.

Mocht u ook uw kabels gecertificeerd opgeleverd willen hebben, neem dan gerust contact met ons op.